Smíšený volejbal Ž/M

Smíšený volejbal žen a mužů je vhodný pro ty, kdo si chtějí na pohodu pinknout, mají z toho dobrý pocit a nijak nehrotí, když to někomu zrovna nejde, hrajeme prostě pro zábavu. Věkový rozsah hráčů začíná na cca. 20 letech a končí na cca. 65 letech, většina z nás hraje volejbal již dlouhé roky, někdo si chodí pinknou jednou týdně, někdo téměř každý den, někteří se občasně účastní nějakého amatérského turnaje, tedy, rozdíly v kvalitě hry mezi některými hráči jsou někdy větší.

Na tento volejbal hledáme dlouhodobě nové hráče pro doplnění sestavy, volejbal je určitě vhodnější pro toho, kdo ho již někdy hrál, neprobíhá u nás nějaká výuka hry, nicméně, nebráníme se ani aktivnímu a sportovně založenému novému hráči s alespoň minimální zkušeností hry, jen předem upozorňujeme, že pravidla hry apod. si musí takový hráč načíst a vypozorovat sám, samozřejmě mu během hry řekneme co a jak, ale jinak je to na něm a jeho chuti hrát volejbal.

Volejbal začínáme většinou individuálním protažením a společným rozpinkání, pak se rozdělíme na dva týmy a jdeme hrát. Minimální počet hráčů, aby se konkrétní volejbal konal, je 8 (4 a 4 na každé straně), maximální počet hráčů je 14 (6 a 6 plus jeden hráč na střídání na každé straně – točíme ho při podání). Na každý konkrétní volejbal se dopředu hlásíme přes webové rozhraní, aby bylo předem jasno, kolik nás na konkrétním volejbalu bude a bylo případně možné doplnit počet hráčů.

Hrajeme každé úterý od 20:00 do 21:30 hodin ve velké tělocvičně na ZŠ Polabiny 2 a to od cca. půlky září do půlky května.
Mimo toto uvedené období se tradičně scházíme v létě, když je dobré počasí, na venkovním hřišti ZŠ Polabiny 3, kde hrajme každé v úterý od 18:00 do 20:00 hodin.

Jestli tě uvedené zaujalo, a máš si s námi chuť přijít zahrát, tak prosím klikni na následující odkaz, kde se dovíš více: Informace o volejbale a možnost přihlášení


Oddíl žen, který zde měl donedávna prezentaci, tak s koncem školního roku 2023-2024 ukončil svou činnost a nyní již nenabízí žádné pohybové aktivity, děkujeme Vám, že jste v minulosti byly jeho členy.