Cvičení PVŽ – ukončení cvičení s koncem května (aktualizováno)

Pěkný den, dovoluji si Vás informovat, že s koncem května končí i tato sezóna cvičení PVŽ, tedy, máte před sebou poslední cvičení a to v příštím týdnu.

Děkuji tímto Vám cvičenkám a též Vám cvičitelkám za Vaši účast a nasazení a doufám, že nám zachováte přízeň i v nové sezóně, která bude zahájena v září s novým školním rokem. Konkrétní datum zahájení cvičení i registrace na cvičení zveřejníme včas zde na webu a též Vás budeme informovat obvyklou formou a to za pomoci letáčků.

Předem upozorňuji, že dojde s největší pravděpodobností, k posunu začátku cvičení, které probíhá v pondělí od 18 do 19 hodin na Polabinské III a to až na začátek ledna 2020. Důvodem je, že škola zahájí rekonstrukci jídelny a malou tělocvičnu bude využívat jako dočasnou jídelnu. I přes veškerou snahu, kdy jsme obratem oslovili školu, jestli by nebyla k pronájmu velká tělocvična (tak činíme de facto každý rok) a dostali jsme předpokládanou odpověď, že nikoli, v uvedený den a čas je pronajata dlouhodobě a též po oslovení dalších škol na Polabinské II a IV, jestli by neměli v uvedený den vhodné prostory tělocvičen k pronájmu, bohužel nikoli, všude je plno, volný prostor se nám zajistit nepovedlo, uvedený stav nás velmi mrzí. V případě, že budete mít zájem cvičit celou sezónu, nabízíme Vám alternativu a to, že se přihlásíte na úterní cvičení od 19 do 20 hodin na Polabinské II (pozor – nejedná se o zdravotní cvičení, bližší informace zde), sem budete docházet od září do prosince 2019 a od ledna do května 2020 by se již zase docházelo na cvičení na Polabinskou III. O případných změnách Vás budu dále informovat.

Za TJ SP s přátelským pozdravem Pavel Maděra